Korisliigan kierros saatiin päätökseen lauantaina kolmen ottelun voimin. Voitot kirjattiin Pyrinnölle, Bisonsille ja Karhulle.

Pyrintö ei antanut Korikobrille mahdollisuuksia Tampereella, kun se voitti selvästi 100-82 (50-33). Pyrintö heilutti tahtipuikkoa ensimmäisen puoliajan ja repäisi 17 pisteen johdon, joka kesti loppuun saakka. Kelvin Lewis ja Antero Lehto merkkauttivat tililleen 18 pistettä ja BJ Raymond 17. Alex Vaenerberg sai kasaan 11 pistettä ja Petri Heinonen 10. Korikobrien ykkösnimi oli Leo Kinnard 23 pisteellä ja Jussi Turja ylsi 10.

Bisons oli ylivoimainen Namika Lahtea vastaan, kun loimaalaiset marssivat 87-58 (46-23)-voittoon. Ottelun ratkaisu nähtiin toisella neljänneksellä, kun Bisons vei sen nimiinsä peräti 29-11. Bisons onnistui laajalla rintamalla, kun Ralph Sampson upotti 13 pistettä, Frank Robinson 10, Ville Mäkäläinen, Matti Nuutinen ja Carl Lindbom 10. Lahtelaisilta tehokkain oli Robert Arnold 16 pisteellä ja Dan Oppland 12 pisteellä.

Kolmannessa pelissä nähtiin todellinen trilleri Karhun ja Lappeenrannan Namikan välillä, joka lopulta päättyi Karhun 67-65 (37-24)-voittoon. Karhu näytti menevän jo menojaan, mutta Namika heräsi viimeisellä neljänneksellä ja nousi taistelemaan voitosta. Jännitys säilyi viimeisille sekunneille, kun Brandon McKnightilla oli mahdollisuudet tuoda lappeenrantalaiset tasoihin vapaaheittoviivalta, mutta hän heitti toisen heiton ohi ja näin Karhu oli pisteen johdossa ja Dre Willamson heitti toisessa päässä molemmat vaparit sisään. Näin Karhu pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. Quincy Hankins-Cole oli Karhun paras pistemies 18 pisteellä ja Dre Willamson saalisti 12 pistettä ja 15 levypalloa. Jussi Eskola ylsi 11 pisteeseen. Namikalta Todd Brown ehti tehdä 25 pistettä ennen virhetilinsä täyttymistä ja McKnight 19.

Bisons on sarjassa edelleen ainoana tappioitta.