Susijengi hyvin esillä Urheilugaalan ehdokaslistauksissa

© Kuva: Salttu Forsström

Keskiviikkona julkistettiin Suomen Urheilugaalan ehdokkaat. Susijengin hienot fanit saivat myös ansaittua huomiota, kun Susijengin EM-kisoissa luoma fani-ilmiö pääsi ehdolle vuoden urheilukulttuuriteon kategoriassa. Myös Susijengin upea Venäjä-pelin nousu on ehdolla sykähdyttävimpien urheiluhetkien kategoriassa.

Suomen Urheilugaalan sivuilla fani-ilmiötä perustellaan näin:

”Ilmiö Susijengiksi ristityn Suomen koripallomaajoukkueen ympärille organisoitumattomasti muodostuneesta faniryhmästä, joka nousi Slovenian EM-kisoissa parituhatpäisenä joukkona koko Euroopan tietoisuuteen. Siivitti kannustuksellaan Susijengin hienoihin suorituksiin. Ryhmä organisoitui EM-kisojen jälkeen.”

Muut ehdokkaat samassa kategoriassa ovat Sel8nne-elokuva, Satakunnan Kansan Ässien mestaruuden kunniaksi lanseerattu erikoisnumero Patakunnan Kansa sekä Marko Yli-Hannukselasta kertova kirja Master Sporta.

Susijengin huikea nousu EM-kisoissa Venäjää vastaan on ehdolla vuoden sykähdyttävimpien urheiluhetkien kategoriassa yhdessä 16 muun hetken kanssa. Susijengin Venäjä-voittoa voi äänestää soittamalla numeroon 070079215 tai lähettämällä tekstiviesti U15 numeroon 173 172.

Muut palkintokategoriat ja ehdokkaat ovat nähtävissä Suomen Urheilugaalan nettisivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.