Korihait kohtasi Kauhajoen Karhun toistamiseen tällä kaudella tv-kameroiden edessä ja pohjanmaalaiset osoittautuivat myös tälläkin kertaa vahvemmiksi. Toisin kuin kolme viikkoa sitten, tällä kertaa Korihait taisteli ottelun voitosta aivan viimeisille sekunneille asti. Karhu oli viimeisissä hyökkäyksissään kuitenkin varmempi ja kuittasi ottelun nimiinsä lukemin 80 – 76 (36-36).

Korihait onnistui pelisuunnitelmassaan pääosin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt Karhua vastaan.

– Tavoitteemme oli pitää pallosta huolta ja pitää Kauhajoen nopea peli kurissa. Onnistuimme tässä oikeastaan kolmannen jakson loppua lukuun ottamatta, kertoivat Sami Ikävalko ja Ari Mikkola kuin yhdestä suusta Korihaiden sivujen mukaan.

– Lisäksi paikkapuolustuksella pyrimme haastamaan Karhun ottamaan vaikeita kaukoheittoja ja tässäkin onnistuimme hyvin, lisäsi Mikkola.