Perjantaina ainoassa Korisliigan ottelussa Kouvot jätti jumbosijan taakseen voittamalla kotonaan Korihait 92-83 (48-42).

Kotijoukkue aloitti ensimmäisen neljänneksen vahvasti ja otti jo pientä kaulaa, mutta hiljalleen Korihait pääsi paremmin peliin mukaan ja käväisi johdossakin, mutta toiselle jaksolle lähdettiin Kouvojen 23-21-johdossa. Toinen jakso oli Korihaiden hallinnassa, mutta Ville Kauniston kolmonen käänsi puntarin Kouvojen puoleen ja tauolle mentiin Kouvojen kuuden pisteen johdossa.

Kolmannelle neljännekselle tuli syttynyt vierasjoukkue ja Korihait onnistui nousemaan Kouvojen ohi ja viimeiselle neljännekselle mentiin vieraiden kahden pisteen johdossa.

Viimeisen jakson alkuun Kouvot otti 10-0 runin eikä Korihait siitä enää toipunut ja näin pisteet jäivät Kouvolaan.

Kouvojen paras pistemies oli 26 pistettä tehnyt Justin Hawkins ja Kaunisto pelasi vahvan pelin 20 pisteellä ja 12 levypallolla. Delvon Johnson merkkautti 15 pistettä ja Ilari Seppälä 12.

Korihaiden tehokkaimmat olivat Chase Stanback (18), Josh Dollard (16), Sami Mäntymaa (16), Sami Ikävalko (12) ja James Padgett (10). Padgett hallitsi korin alustaa 16 levypallolla joista peräti seitsemän tuli hyökkäyspäässä.