Tapiolan Hongan uusi amerikkalaisvahvistus Brady Morningstar teki debyyttinsä espoolaisjoukkueen vihreässä pelipaidassa lauantaina Salossa.

Morningstarin Honka-debyytti sujui kohtuullisesti. Tilastoikseen mies teki 33 minuutissa 9 pistettä, 2 levypalloa ja 4 syöttöä.

– Morningstar oli kohtuullisen hyvä. Aikaero painaa vielä ja muutamia helppoja mokia tuli, mutta pelata mies ilman muuta osaa, Hongan päävalmentaja Pekka Salminen kommentoi uuden vahvistuksen suoritusta Hongan sivuilla.

Morningstarin panos ei kuitenkaan auttanut, kun Honka hävisi vieraskentällä Vilppaalle.

– Meiltä puuttui tänään pelistä energia lähes kokonaan. Hävisimme taistelupalloja, olimme rotaatioissa myöhässä, menetimme palloa liian helposti ja liikutimme palloa hitaasti hyökkäyspäässä. Syitä on varmasti monia ja niitä mietimme tarkemmin tuonnempana. Suurin syy tappioomme oli kuitenkin ilman muuta hyvä ja energinen Salon Vilppaan joukkue, Salminen pohti ja jakoi tunnustusta isännille.