Miesten Korisliigassa pelattiin lauantaina viisi ottelua.

Tapiolan Honka kaatoi lauantaina kotiparketillaan UU-Korihait pistein 89-81. Vierasjoukkue Korihait johti peliä vielä avausneljänneksen jälkeen, mutta lopulta espoolaiset karkasivat kahdeksan pisteen voittoon. Kentän ykköstykki oli Hongan Jaraun Burrows, joka teki 27 pistettä ja napsi 10 levypalloa. Korihaiden ykkönen oli 17 pisteen Mikko Jalonen.

Kauhajoen Karhu haki lauantaina vierasvoiton, kun se kukisti Salon Vilppaan pistein 67-64. Karhu oli etenemässä jo helppoon voittoon, mutta kotijoukkue esitti hyvän kirin viimeisellä neljänneksellä ja nousi kolmen pisteen päähän. Vilppaan Shawn Atupem teki pelissä 20 pistettä. Karhun ykkönen oli 19 pisteen Antwine Williams.

Karhun tavoin myös Tampereen Pyrintö ylsi vierasvoittoon. Tamperelaisjoukkue kukisti Kouvot pistein 80-60. Pelin ratkaisu syntyi vasta viimeisellä neljänneksellä, jonka Pyrintö vei nimiinsä 16 pisteen erolla. Kouvoista Justin Hawkins ja Pyrinnöstä Damon Williams tekivät 17 pistettä mieheen.

Lapuan Korikobrat ylsi lauantaina tiukan taistelun jälkeen kotivoittoon, kun KTP-Basket kaatui 78-76. Peli eteni tasaisesti koko pelin ajan – Korikobrat piti kuitenkin lopulta johdon loppuun asti ja nappasi itselleen täyden pistepotin. Kentän ykkösnimi oli kotijoukkueen Kyle Fogg, joka nakutti 29 pistettä ja nappasi 13 levypalloa. KTP:n pisteykkönen oli Sharaud Curry (17).

Päivän viidennessä kamppailussa Namika Lappeenranta kaatoi kotonaan Namika Lahden 85-67. Kotijoukkue johti peliä puolivälissä jo 14 pisteellä ja piti johtonsa loppuun asti. Namika Lappeenrannan Todd Brown teki pelissä 29 pistettä ja jakoi kuusi koriinjohtanutta syöttöä. Vierailijoiden Robert Arnold teki 24 pistettä.