Kouvot saa sunnuntaina vieraita Loimaalta, kun kotijoukkueen testiin asettuu Euroopan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla syksyn aikana vahvoja otteita esittänyt Bisons.

Samassa rahtikuormassa muiden sarvipäiden kanssa palaa tutulle Mansikka-ahon paketille myös monivuotinen kouvotakamies Antto Nikkarinen.

– Oma alkukausi on mennyt ihan hyvin, varsinkin Eurocup-peleissä tulleet onnistumiset tuntuivat tosi hyvältä. Eurocup-pelit olivat kyllä minun korisuran ihan hienoimpia tapahtumia ja tulen varmasti muistelemaan pitkään tämän syksyn pelejä. Meidän kotipeleissä oli aivan maaginen kotiyleisö ja ollaan kaikki siitä tosi kiitollisia. Korisliigassa tunnelmat ovat luonnollisesti 17-0 saldolla ihan hyvät, mutta ollaan kaikki sitä mieltä että vielä ei ole nähty parasta mahdollista biisonia, Nikkarinen miettii Kouvojen sivuilla.

Bisonsin Justin Hawkins kohtaa niin ikään entisen seuransa, kun hän aloitti kautensa Bisonsin riveissä, mutta siirtyi kesken kauden Kouvoihin.

– Viihdyn hyvin Kouvoissa. Ensinnäkin päävalmentaja Jyri Lehtonen on erinomainen valmentaja ja hän tekee päivittäin hyvää työtä joukkueen kanssa. Hän on myös auttanut minua kehittymään pelaajana entisestään. Joukkue itsessään on hyvin lahjakas. Opettelemme edelleen kuinka pelata toistemme kanssa joukkueena, mutta kunhan saamme juonesta vielä hieman paremmin kiinni, on meitä sen jälkeen hyvin vaikea voittaa.

Hawkins odottaa mielenkiintoista kohtaamista Bisonsia vastaan.

– Se tulee olemaan erittäin jännittävää, mutta samalla varmasti meille vaikea ottelu. Se on suuri haaste paitsi minulle, myös koko joukkueellemme. Biisonit ovat voittaneet kaksi mestaruutta peräjälkeen ja he ovat tällä hetkellä sarjassa voittamattomia joten he tietävät varmasti kuinka ottelut voitetaan. Heillä on laaja pelaajamateriaali ja paljon taitoa hyökkäyksessä. Suurin yksittäinen asia meidän kannaltamme on, että pidämme pallosta hyvää huolta emmekä näin anna heille ylimääräisiä mahdollisuuksia hyökkäyksiin. Toinen merkittävä asia on se, että meidän tulee puolustaa hyvin kolmen pisteen viivalla sillä heillä on monta hyvää heittäjää. Kuten sanoin, tämä ottelu on meille suuri haaste, mutta uskon meidän onnistuvan siinä.