Biisonit kävivät nappaamassa kauden 18. peräkkäisen voittonsa sunnuntaina Mansikka-aholta kun se kaatoi kotijoukkue Kouvot jännittävien loppuminuuttien jälkeen lukemin 72-65 (34-33).

Erot kentällä eivät olleet missään vaiheessa järin suuria, mutta Kouvoille tuli kuitenkin loimaalaisia enemmän pieniä virheitä molemmissa kenttäpäädyissä. Tällä tasolla pienet virheet kuitenkin kostautuvat konkreettisesi lähes aina pisteiden muodossa.

Erityisesti tukossa oleva heittopeli harmitti Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtosta.

– Ykkös-kakkospaikan pelaajien heitot olivat Kauhajoella 3/20 ja tänään 4/20. Näillä heitoilla meidän on vaikeata voittaa otteluita, sillä ne pelipaikat ovat meidän pelisysteemissämme ihan avainasemassa. Siihen asiaan me tarvitsemme parannusta, Lehtonen kiteyttää Kouvojen sivuilla.