Tapiolan Honka yritti napata kaksi sarjapistettä Loimaalta keskiviikkona. Ryöstö jäi kuitenkin kaukaiseksi haaveeksi, sillä kotijoukkue runnoi Hongan lopulta lähes neljälläkymmenellä pisteellä.

Bisonsin apuvalmentaja Joonas Iisalon mukaan joukkueen pelisuunnitelma onnistui hyvin.

– Halusimme keskittyä hyökkäyksen nopeuttamiseen, mutta pitää menetykset alhaisina. Tilastot kertovat, että onnistuimme, Iisalo kertoo Bisonsin sivuilla.

Biisoneille kertyikin menetyksiä poikkeuksellisen vähän, vain kuusi kappaletta. Riistoja sen sijaan joukkue napsi kymmenen. Hyökkäyspäässä pallo liikkui epäitsekkäästi ja kotijoukkue keräsi 22 syöttöpistettä.

– Pysyimme suunnitelmassamme. Kaikki pelasivat hyvin ja flow säilyi koko 40 minuutin ajan, Bisonsin tehomies John Williamson tuumi.

Biisonien hukassa ollut heittopeli löytyi lopulta. Heittoprosentit olivat hienot kautta linjan (2p. 59,6 %, 3p. 43,5 % ja 1p. 84,6 %). Jokainen Biisonipelaaja pääsi pisteille

– Parissa viimeisessä harjoituksessamme olemme keskittyneet hyökkäyspään sujuvuuteen. Se näkyi kentällä, Williamson kertoi.

Bisons ei ollut koko joukkueellaan pelissä, sillä Carl Lindbom oli kipeänä. Loimaalaisia oli muitakin puolikuntoisina, mutta he pelasivat kuitenkin. Myös valmentaja Greg Gibson oli flunssan kourissa.

– Muutama jätkä oli vähän kipeänä ja Calle puuttui kokonaan. Ehkä muutama kaveri ajatteli, että pitää kantaa enemmän vastuuta, Iisalo pohdiskeli hienon peli-ilmeen taustaa.