Suomen Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2013 parhaita. Suomalainen koripallo sai hienoja kunnianosoituksia joiden mukana olivat muun muassa vuoden valmentaja, vuoden joukkue sekä vuoden urheilukulttuuriteko.

Suomen koripallomaajoukkue palkittiin vuoden joukkueena ja vuoden valmentajaksi kruunattiin Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann. Lisäksi koripallon fani-ilmiö palkittiin vuoden urheilukulttuuritekona. Venäjä-voitto nousi sykähdyttävimmän urheilutapahtuman listalla kolmen joukkueen, mutta sen palkinnon nappasi jalkapallomaajoukkueen ja Teemu Pukin tasoitusmaali Espanjaa vastaan.

Muita palkittuja olivat Tampereen Pyrinnön toimitusjohtaja Jarmo Hakanen, joka palkittiin vuoden urheiluvaikuttajana. Elämänurapalkinnon sai pitkän linjan koripallomies Kalevi Tuominen. Vuoden urheilijan valinnassa Petteri Koponen ylsi komealle kuudennelle sijalle.