Korisliigassa miteltiin perjantaina kolme kamppailua joista kaikki päättyivät kotivoittoihin. Kärkikamppailussa KTP kaatoi kotonaan Pyrinnön.

Kotietu käytettiin perjantaina täysin hyväksi. Kaikki kolme ottelua päättyivät kotivoittoihin. Kataja kaatoi Korihait pistein 95-75, KTP Pyrinnön 93-86 ja Lapuan Korikobrat Salon Vilppaan 93-79.

Kataja piti ottelun hallinnan hyppysissään läpi ottelun ja venytti lopulta eroa 20 pistettä vierailija Korihaihin. Alex Wesby oli kotijoukkueen paras pistemies 19 pisteellään, Jared Newson sai kasaan pisteen vähemmän ja Antti Kanervo (12) sekä Vesa Mäkäläinen (10) pääsivät myös yli 10 pisteen. Maajoukkuekonkari Teemu Rannikko nousi lopussa varmistamaan, että vieraiden kiri ei tule toteutumaan ja pussitti pari tappavaa koria. Korihaiden tehokkain oli James Padgett 22 pisteellä. Josh Dollard (14) ja Mikko Jalonen (12) olivat myös tehokkaita. Kataja on sarjassa neljäntenä ja Korihait tuskastelee jaetulla jumbopaikalla Kouvojen kanssa.

Kotkassa kotijoukkueen onnistui voittaa kaksi ensimmäistä jaksoa, mutta kolmannella pääsi Pyrintö kirimään johtoaseman umpeen. Päätösneljänneksellä kuitenkin Michael Pounds (18 pistettä) ja Timo Heinonen (16) nousivat ratkaisurooleihin ja pussittivat tarvittavat pisteet kotkalaisten voittoon. Sharaud Curry oli ottelun paras pistemies 26 pinnan potillaan. Pyrinnön ykkösmies oli jälleen Antero Lehto 23 pisteellä. BJ Raymond onnistui 20 pisteen edestä ja Damon Williams 12. KTP paranteli asemiaan kärkikahinassa, kun taas sarjakärki Pyrintö joutunee piakkoin luovuttamaan piikkipaikan kolme ottelua vähemmän pelanneelle Bisonssille.

Korikobrat eivät saaneet koneitaan ottelun alussa käyntiin Salon Vilpasta vastaan. Salo voitti kaksi ensimmäistä jaksoa, mutta puoliajalla kotijoukkue saatiin kopissa hereillä ja taistelemaan voitosta. Kolmas jakso menikin Korikobrille 28-16 ja viimeinen 24-17. Kyle Fogg takoi kotijoukkueelle 27 pistettä ja Lawrence Kinnard säesti vieressä 25 pisteellä. Hän myös kellotti sinänsä harvinaisen saavutuksen pelaamalla aivan koko ottelun. Jesse Perry oli niin ikään vahva 21 pisteen voimin. Salolaisten tehoista vastasivat Jukka Kataja (21), Jo Harris (18) ja Shawn Atupem (16).