Namika Lahdesta tuli toinen joukkue, joka on tällä kaudella onnistunut kaatamaan Biisonilauman. Bisonsilta puuttui muutama avainpelaaja, mutta loimaalaiset eivät käyttäneet poissaoloja selityksinä.

Bisonsilta Antto Nikkarinen, Mikko Koivisto ja John Williamson eivät käyneet kentällä. Ilmeisesti kolmen aloitusviisikon pelaajan puuttuminen on Biisoneillekin liikaa. Ville Mäkäläinen ei halunnut kuitenkaan piiloutua tämän tai otteluruuhkan taakse.

– Ei sen taakse voi piiloutua. Kun lähdetään vähillä miehillä, niin sitä energisemmin pitäisi pelata, Mäkäläinen toteaa Bisonsin sivuilla.

Mäkäläinen näki tappion syynä oman joukkueensa saamattomuuden ja isäntien hyvyyden.

– Tänään vika oli enemmänkin pään sisällä ja Lahti oli hyvä. Lahdella oli tutut kuviot ja tiedettiin tasan tarkkaan, mitä piti tehdä, mutta ei silti tehty. Kentällä oli yksi joukkue ja se oli Namika Lahti, hän pamautti.

Greg Gibson ei tappiosta huolimatta ollut surun murtama.

– Lahti oli tosi hyvä ja me huonoja, hän tiivisti ottelun kokonaiskuvan aiheuttaen muutaman hymähdyksen lehdistöhuoneessa.

– Tänään ei ollut meidän ilta, mutta tällaisia sattuu pitkän kauden aikana. Juuri puhuimme Joonaksen (Iisalo) kanssa, että toivottavasti voimme hyödyntää tätä tulevaisuudessa ja oppia tästä pelistä jotain, hän virkkoi.