Karhu teki kauden toisen vierailun Lappeenrantaan. Tuliaisena oli jälleen maukkaat kaksi sarjapistettä. Tällä kertaa ne irtosivat lukemin 80–73 (41–34).

Karhun valmentaja Ari Tammivaara oli pelin jälkeen tyytyväinen.

– Meiltä hyvin onnistunut puolustuspeli, varsinkin palloscreeneissä. Hyvää oli myös koko pelin intensiteetti, mutta huonoa oli oman pelimme passivoituminen, kun vastustaja nosti viimeisellä 15 minuutilla omaa intensiteettiä, Tammivaara pohti ottelua Karhun sivuilla.

– Saimme lisäksi pakotettua Namikan jenkit [Brandon] McKnightin ja [Todd] Brownin haastettuihin ratkaisuihin. Vaikka he tekivätkin pisteitä, onnistumisprosentit pysyivät kohtuullisina, eivätkä he päässeet luomaan tilanteita muille pelaajille (yhteensä vain kolme syöttöä ja yhdeksän menetystä), Tammivaara päätti.

Myös kapteeni Henri Hirvikoski oli omiinsa tyytyväinen.

– Onnistuimme erinomaisesti levypallopelissä, Dre [Willimson] ja Quincy [Hankins-Cole] yhteensä 25 levaria. Lappeenrannan mennessä paikkaan, Jussi [Eskola] osui oikeaan aikaan omissa heitoissaan, Hirvikoski kertasi ottelua.