Joensuun Kataja aiheutti Pyrinnölle sen toisen peräkkäisen tappion voittamalla tamperelaiset selvästi kotonaan. KTP ei sen sijaan antanut Namika Lahden yllättää itseään.

Kataja kuittasi kauden aiemmat tappiot Pyrintöä vastaan komeasti ja voitti kotikentällään selvästi 91-79 (42-20). Joukkueet etenivät suhteellisen tasaisissa merkeissä aina päätösneljännekselle saakka, kunnes kotijoukkue karkasi vierailtaan. Kataja repäisi viimeisen neljänneksen ensimmäiset viisi minuuttia 14-1 eikä Pyrintö siitä enää toipunut, vaikka erinomaisen ottelun pelannut Teemu Rannikko (17/11s) sai virhetilinsä täyteen reilut pari minuuttia ennen loppua. Katajan pisteistä vastasi kokonaisuudessaan kuusikko Alex Wesby (21), Jared Newson (18), Mike Morrison (14), Sami Lehtoranta (11), Petri Virtanen (10) ja Rannikko. Katajan kapellimestari Rannikko heitti ottelussa viisi kolmosta sisään. Pyrinnön parhaat pistemiehet olivat 17 pistettä kasaan saaneet Damon Williams ja Antero Lehto. Kelvin Lewis merkkautti 16 pinnaa ja BJ Raymond 14.

KTP ja Namika pelasivat tahmean avauspuolikkaan ja tauolle mentiin kotkalaisten 31-30-johdossa. KTP karkasi vierailtaan kolmannella neljänneksellä jolloin se veti kahdeksan pisteen kaulan ja sinetöi päätösjaksolla lopulta 79-66-voiton. KTP onnistui laajalla rintamalla, sillä Chris Owens (16), Jukka Matinen (15), Sharaud Curry (14) ja Ryan Ayers (13) ylsivät yli 10 pisteen. Lahden tehot lepäsivät jenkkikolmikko Robert Arnoldin (17), Dan Opplandin (16) ja Storm Warrenin (10) harteilla.