Shawn Huff ja Gerald Lee jatkoivat vahvoja esityksiään kansainvälisillä kentillä sunnuntaina. Molemmat miehet lukeutuivat joukkueiden parhaisiin.

Susijengin ja Saksan Bundesliigan Ludwigsburgin laituri Shawn Huff säästi parhaat tehonsa loppuhetkille ja sivalsi 10 lähes perättäistä pistettä joukkueensa karatessa Bonnilta neljännen jakson alussa 88-77 (40–40)-voittoon. Huffille kirjattiin pelissä 21 pistettä. Huffille kirjattiin myös seitsemän levypalloa, joista neljä hyökkäyspäässä.

Bundesliigan sunnuntain toisessa ”suomalaisottelussa” Gordon Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners hävisi Oldenburgin vieraana pistein 66-68 (30–36) Chris Kramerin vapaaheitoilla neljä sekuntia ennen loppua.

Huffin Ludwigsburg jakaa nyt Bundesliigan seitsemännen sijan Ulmin kanssa 11 voitollaan 20 ottelusta. Herbertin Skyliners löytyy jaetulta yhdeksänneltä sijalla yhdeksällä voitollaan.

Gerald Lee juniorin CSU Asesoft Ploiesti tukevoitti asemiaan Romanian Divizia A:n kärjessä murjomalla CS Gaz Metan Mediasin kotonaan rästipelissä 82–68 (43–33).

Ploiestin tykitystä johti Alhaji Mohammed (29/7/5 syöttöä/3 riistoa) yhdessä Gerald Lee juniorin kanssa. ”Junnu Lee” nosteli 28 minuutissa 17 pistettä, haki neljä levypalloa ja riisti pallon kahdesti.

Sarjakärki Ploiesti on voittanut 17 ottelustaan 13.

Jussi Immosen valmentama St. Pölten Dragons oli lähellä katkaista lokakuusta jatkuneen tappioputkensa Itävallan Bundesliigassa.

Dragons johti kotijoukkue Traiskircheniä pisteissä 87-82 vielä runsaat kaksi minuuttia ennen loppua, mutta Traiskirchen vei viimeiset minuutit 9-2 ja varmisti kotivoiton Fabricio Vayn viime sekunnin kakkosella pistein 91–89 (40–43).

Dragons jatkaa Itävallan Bundesliigan jumbona yhdellä voitollaan 20 ottelusta.

Joonas Cavén jatkoi kauttaan CB Prat Joventutin paidassa Espanjan Adecco Plata-liigassa.

Cavén pelasi vain kymmenen minuuttia ja jäi ilman tehomerkintöjä joukkueen hävitessä Araberrille kotonaan 69–74 (30–36). CB Prat jatkaa Adecco Platan jaetulla kolmossijalla voitettuaan 16 pelaamastaan ottelusta 10.