Vilpas on pelannut kaksi viimeistä otteluaan ilman kapteeni Jukka Katajaa. Akillesjänteen tulehduksesta kärsivä Kataja on edelleen kysymysmerkki. Salolaisten kokoonpano on muutenkin elänyt viime aikoina.

Vilppaalla on keskiviikon Bisons-ottelun jälkeen ruhtinaallinen kahdeksan päivän jakso ilman pelejä ja viimeistään silloin jalka saadaan pelikuntoon. Kauhajoen bussissa oli tyhjä paikka myös Eero Lehtisen kohdalla. ”Rekun” tapauksessa kyse on vain kuumeesta ja niistä selvitään yleensä muutamassa päivässä. Shawn Atupem loukkasi polveaan Tampereella viikko sitten, mutta pelasi liki 34 minuuttia Kauhajoella. Mistään pahemmasta vammasta ei liene kyse.

Keskiviikkona Salohallissa nähdään myös Perniössä I divisioonaa seitsemän ottelua vääntäneen Jussi Savolaisen paluu viikinkipaitaan. ”Savonen” on ollut painoaan arvokkaampi pelaaja Sami Himbergin luotsaamalle PeU-Basketille tammi-helmikuun ajan. Pisteitä kertyi kahden kuukauden visiitillä 9.5 ja levypalloja 7.0 per ottelu, mutta tärkeintä oli johtajuuden tuominen kentälle ja pukukoppiin.