Korikobrat joutuu tulemaan toimeen ilman sentteriään Jesse Perryä vähintään kuukauden päivät. Tarkempi poissaoloaika tarkentuu lähiaikoina. Perryn tilalle on jo hankittu uusi pelaaja vahvistamaan joukkuetta.

Korikobrat on hankkimassa Perryn tilalle uutta peluria ja uusi pelaaja on jo valmiina.

– Jesse Perryn lopullinen toipumisennuste saadaan tiistaina, mutta joka tapauksessa taukoa tulee kuukauden verran. Sarja on niin tasainen, että meidän oli pakko reagoida. Brad Reese on vasta noin 85 prosenttisessa kunnossa, joten emme halunneet riskeerata hänen toipumistaan vaan hankimme uuden pelaajan. Tärkeintä pelaajaa valittaessa oli, että pelituntuma on kunnossa, koska aikaa ei ole mihinkään kunnon tai pelituntuman parantamiseen. Saimme pelaajan, joka on pelannut vielä helmikuun alussa seurassaan ja hänen pitäisi olla Lapualla maanantai-iltana. Sopimus on allekirjoitettu ja julkaistaan maanantaina, Markku Turja kertoo Korikobrien sivuilla.