Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen on luvannut seuran puheenjohtaja Jukka Silénille käärivänsä hihansa Kouvot 4EVER -hengessä. Lehtonen on lupautunut haalimaan huomattavan määrän uutta sponsorirahaa seuraan.

– Jyri sanoi, että hän lupaa tuoda Kouvoihin 12 000 euron edestä sponsorieuroja jäljellä olevan sopimuskautensa aikana. Lisäksi hän esitti työsopimukseensa kirjattavaksi, että mikäli summa jää vajaaksi, erotus otetaan hänen palkastaan, Silén kertoo päävalmentajan tempauksesta Kouvojen sivuilla.

Lehtonen itse sanoo, että haluaa tehdä osansa tilanteessa, jossa näkee kouvolalaisen huippukoripallon säilymisen erittäin tärkeänä.

– Täällä ollaan tilanteessa, jossa ensi kaudella on käsillä omien kasvattiemme ”Toijala ja Sydänmaanlakka” -tapaisia läpimurtoja Korisliigan kotimaiseen eliittiin. Olen myös erittäin vaikuttunut siitä, miten seuran johto ja puheenjohtaja Jukka Silén on joukkuettamme ja työtämme syksystä asti tukenut, Lehtonen juttelee.

Päävalmentaja sanoo, että eurojen keruu on jo päässyt alkuun, mutta toden teolla hän siihen keskittyy kauden päätyttyä.

– Oman uran varrella olen luonut aika paljon kontakteja, joita tässä pyrin hyödyntämään. Pidän myös tärkeänä ja selvänä, että tuomani raha tulee Kouvolan ulkopuolelta.

Kouvojen kolmeviikkoisesta pelastusoperaatiosta on vielä kaksi viikkoa jäljellä. Alku on ollut lupaava, mutta Jukka Silén korostaa, että maaliin on vielä matkaa.

– Toivottavasti tällaiset esimerkit rohkaisevat niitä, jotka mahdollisesti vielä pohtivat sitä, tukeako Kouvoja vai ei.