NBA:ssa nähtiin hurjia tehoja

© Kuva: Getty Images

NBA:n viime yön kierroksella useat äityivät hurjaan menoon. Suurimpana tähtenä oli uransa ennätyspisteet tehnyt Goran Dragic.

Dragic paukutti peräti 40 pistettä, kun Phoenixin voittaessa New Orleansin. Pelikaanien Anthony Davisin 32 pistettä ei tällä kertaa riittänyt. Kevin Durant ei juuri jäänyt Dragicille, kun hän paukutti 37 pistettä Oklahoma Cityn voittaessa Memphisin. Stephen Curry ylsi tripla-tuplaan (27/11/11), kun Golden State voitti vieraissa New Yorkin. Chicago haki hienon voiton vieraista Dallasia vastaan, mutta Erik Murphyä ei nähty kentän puolella. Lakers sai hieman lohtua kauteensa, kun se voitti heittokilpailussa Sacramenton. Lakers heitti yhteensä 19 kolmosta ja tehokkaimpana hääri Jordan Farmar 30 pisteellä heittäen sisään peräti kahdeksan kolkkia. Sacramenton Rudy Gay uurasti kuitenkin illan korkeimman pistemäärän 32.

NBA:n yön tulokset:
Cleveland-Utah 99-79
Oklahoma City-Memphis 113-107
New York-Golden State 103-126
Dallas-Chicago 91-100
San Antonio-Charlotte 92-82
Lakers-Sacramento 126-122
Phoenix-New Orleans 116-104


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.