Korihait kohtasi paikallisvastustaja Salon Vilppaan lauantaina Pohitullissa. Korihait hallitsi ottelua ensimmäisen puolikkaan, mutta Vilpas vei ottelun lopulta huippupelin pelanneen Marcus Relphorden johdolla lukemin 83–71 (39-40).

Lauantain otteluun oli yleisöllä vapaa pääsy ja Pohitulliin olikin tiensä löytänyt lähes tuhat äänekästä fania. Meteli oli lähes koko pelin ajan kuin playoffs-otteluissa, mutta sekään ei tällä kertaa riittänyt siivittämään kotijoukkuetta voittoon.

Korihaiden päävalmentaja Petri Helminen harmitteli sitä, että Korihaiden ote lipsui jälleen loppuhetkillä.

– Peli oli samanlaista kuin aiemminkin tällä kaudella ja kolme erää olimme hyvin pelissä mukana. Meiltä puuttui lopussa kapellimestari, ja vastaavasti Vilppaasta Relphorde nousi esiin ja vei joukkueensa voittoon, Helminen tiivisti ottelun kulun Korihaiden sivuilla.

Pohitulliin oli ilmainen sisäänpääsy ja lehtereille olikin löytynyt kiitettävästi yleisöä, joka siivitti kotijoukkueen vahvaan alkuun. Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt.

– Hienosti kannustanut yleisö sai meidät lähtemään peliin tavallista paremmalla intensiteetillä. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä, mutta lopussa sorruimme menetyksiin ja huonoihin heitonvalintoihin, kertoi Korihaiden parhaana palkittu Niko Malinen.