Taistelu pudotuspelipaikoista käy äärimmäisen tiukkana Korisliigassa. Sijojen 5-10 eroa on vain viisi voittoa, kun Korisliigan runkosarja on vetämässä viimeisiään. Korikobrat on edelleen tiukasti pudotuspelipaikan taistelussa mukana.

Korikobrat on tällä hetkellä sijalla 10 ja sen on pudotuspelipaikasta ainoastaan yhden voiton päässä. Panokset ovatkin kovat loppukauden peleissä.

– Paine on aina läsnä. Päätavoite on pysyä liigassa ja terveenä. Loukkaantumilta säästyminen on yksi avaintekijä loppukauden aikana, lapualaisten päävalmentaja Derrick Crayton tähdentää SuomiKoris-sivustolle.

Korikobrat on vahvistunut kauden aikana, mutta niin ovat myös sen pahimmat kilpakumppanit. Crayton tietää, ettei lipsumisiin ole varaa, kun runkosarjaa on jäljellä 10 peliä.

– Loppukaudesta tulee tiukka ja taistelu pudotuspelipaikasta on erittäin tasaista. Jokainen joukkue on tällä hetkellä kilpailukykyinen ja jokainen peli on tärkeä. Joka joukkue taistelee pudotuspelipaikasta ja antaa kaikkensa, Crayton toteaa.

Korikobrien seuraava ottelu on sunnuntaina, kun se kohtaa sarjakärki Pyrinnön.

Salttu Forsström