Sasu Salinin Union Olimpijan kausi Adrianmeren liigassa on ollut vaikea. Runkosarja lähenee loppuaan, mutta kärkisijat ovat karanneet jo kauas.

Olimpija on alisuorittanut odotuksiin nähden ja joukkueen parhaat pelit osuivat Eurocupiin, jossa se putosi niukasti pois pudotuspeleistä. Joukkueen parasta osaamista nähtiin kuitenkin taas viime viikonloppuna, kun Olimpija kaatoi kotikentällään Euroopan huippujoukkueisiin lukeutuvan Partizanin kotikentällään.

– Se oli meiltä tosi hieno voitto. Kentällä näytti siltä, että me halusimme enemmän voittoa, vaikka se olisi ollut heille tärkeämpi. He heittivät aika paljon ohi, mutta osaltaan se johtui meidän hyvästä puolustuspelistä, Salin kertaa edellisottelua SuomiKoris.comille.

Olimpija on tällä hetkellä 14 joukkueen Adrianmeren liigassa sijalla 10, kun kolme ottelua on vielä jäljellä. Pienellä voittoputkella Olimpijalla olisi mahdollisuudet kivuta sarjataulukossa muutaman pykälän ylöspäin.

– Yritetään ottaa kolmesta viimeisestä ottelusta voitto ja katsotaan sitten missä olemme sarjataulukossa.

Olimpijan seuraava peli on lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Mega Vizuran. Joukkueella alkavat hiljalleen myös kotoisan Slovenian liigan ottelut, kun ne starttaavat käyntiin keskiviikkona. Neljättä kauttaan Sloveniassa pelaavalta Salinilta uupuu vielä Slovenian mestaruus.

Salttu Forsström