Lappeerannan Namika haki tärkeän voiton kukistaessaan lauantaina jatkoajalla Karhun pisteellä. Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi myönsi, että ottelu olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Namikan ykkösnimi oli Todd Brown, joka palasi pelikentille. Tuovi oli saanut myös Clifton Jonesin takaisin miehistöön ja näin hänellä oli entistä laajempi rinki käytössä.

– Ilme pysyi hyvänä ja jatkoimme siitä mihin Pyrintöä vastaan jäimme. Nyt saimme Brownin ja Jones mukaan ja he olivat tarvittavat palaset, että pääsimme pelaamaan lopussa voitosta, Tuovi pohti Namikan videolla.

Sekä varsinaisen peliajan että jatkoajan loppu olivat äärimmäisen jännittäviä ja Namika lopulta lappeenrantalaiset vetivät pidemmän korren ottelussa.

– Kovia henkilökohtaisia suorituksia puolin ja toisin. Karhu haki levypalloja lopussa ja Brown käänsi haamuheitolla meille jatkoajan. Emme luovuttaneet, taistelimme loppuun asti ja nyt kääntyi meille. Ei ole liikaa vierasvoittoja tullut ja sen takia tämä joukkueelle suodaan. Ylpeä voi olla porukasta, Tuovi kiitteli miehistöään.