Baltian liigan välieriin tiensä perjantaina selvittänyt Tampereen Pyrintö jatkaa otteluitaan Korisliigan parissa, kun sunnuntaina vieraaksi Pyynikille saapuu pudotuspeleihin mielivä Lapuan Korikobrat.

Pyrintö (31-6) on voittanut kaikki 17 Korisliigan kotiotteluaan. Joukkue on samalla voittanut myös yhdeksän edellistä peliään ja on hävinnyt viimeksi tammikuun viimeinen päivä Joensuun Katajan vieraana lukemin 91-79. Korikobrat kuitenkin yllätti tamperelaiset edellisessä kohtaamisessa ja Pyrintö lähteekin maksamaan kalavelkoja.

– Korikobrien Kyle Fogg on sarjan yksi parhaista takamiehistä. Erityishuomio onkin hänen 1 vs. 1 ja palloskriinipelaamisessa. Fogg on myös todella hyvä syöttämään palloa ja vahva levypalloissa eli meidän tulee onnistua joukkueena pysäyttämään hänet. Korikobrien joukkue on hyvin roolitettu ja Foggin lisäksi etenkin Lawrence Kinnard on vaarallinen pelaaja. Loukkaantuneen Jesse Perryn tuuraajaksi hankittu Marcus Kitts on meille uusi tuttavuus. Viimeksi hävisimme Lapualla niukasti ja sunnuntaina meillä on revanssin paikka, Pyrinnön apuluotsi Lasse Rantala pohtii seuran sivuilla.