Gerald Lee junior upotti 14 pistettä, kun CSU Asesoft Ploiesti kohenteli asemiaan Romanian liigan kärjessä. Samaan aikaan Turkissa Mikko Koivisto laulatti rannetta 10 pisteen edestä murskavoitossa Merzinistä ja Tanskassa Ville Tuomisen Bakken Bears antoi myrskyvaroituksen runkosarjan päätösottelussa.

Ploiesti haki voiton Cluj’sta 78–68 (40–29)-vierasvoiton. Gerald Lee jr keräsi 28 minuutissa 14 pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riistoa ollen joukkueensa toiseksi tehokkain Alhaji Mohammedin (17/6/5 syöttöä) jälkeen.

Ploiesti jatkaa Romanian liigan kärjessä 18 voitollaan 23 ottelusta.

Alkuvaikeuksien jälkeen heittonsa uudessa joukkueessaan Royal Hali Gaziantepissa löytänyt Mikko Koivisto jatkoi hyviä suorituksiaan sunnuntaina Turkin liigassa, kun Gaziantep saalisti Mersinistä komean 88–58 (38-27)-vierasvoiton.

Koivisto nautiskeli 15 minuutissa 10 pistettä, kaksi riistoa ja yhden syötön joukkueelleen.

Gaziantep jakaa Turkin liigan kahdeksannen sijan TED Ankaran ja Tofas Bursan kanssa.

Ville Tuomisen Bakken Bears kohtasi Tanskan Basketligaenin runkosarjan päätösottelussa arkkivihollisensa Svendborg Rabbitsin.

Ottelun alku ennakoi Bearsille ongelmia, mutta ennakkosuosikki latoi toisella jaksolla 32 pistettä ja kolmannella jaksolla 37 pistettä. Bearsin voitto Rabbitsista kirjattiin pöytäkirjaan luvuin 106–78 (45–32).

Bears voitti 27 runkosarjaottelustaan 24 ja kohtaa Basketligaenin puolivälierissä Aalborg Vikingsin.

Itävallan Bundesliigassa Jussi Immosen St. Pölten haki aiemmin viikolla ensimmäisen voittonsa sitten lokakuun, mutta taipui sunnuntaina Traiskirchenille 74–99 (30–43). Joukkue on voittanut 25 ottelustaan kaksi.

Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners haki vuoden 2014 ensimmäisen voittonsa nujertamalla 5,000 hengen kotikatsomon edessä Bayern Münchenin 67–62 (37–25).

Anton Mirolybovin valmentama Hannover Tigers kohtasi Saksan ProB:n neljännesvälierien avausottelussa Baunachin, joka ryntäsi heti ottelun alussa nopeaan johtoon ja piti pintansa loppuun asti matkallaan 79–72 (45-31)-voittoon.

Baunach johtaa neljännesvälieräsarjaa voitoin 1-0 ja isännöi ensi viikonloppuna toista osaottelua.