Bisonsin tämän kauden ehdottomaan parhaimmistoon kuulunut Frank Robinson on palaamassa tositoimiin. Hänet saatetaan nähdä loimaalaisten kokoonpanossa jo keskiviikkona. Myös John Williamson on tervehtymässä pelikuntoon.

Robinson on ollut sivussa pelikentiltä reilut kuukauden päivät, mutta on mahdollista, että hänet nähdään kentällä jo tällä viikolla. Tapahtuuko kauan odotettu paluu jo Lappeenrannassa, on vielä epävarmaa.

– Frankin kentälle meno päätetään ottelun yhteydessä. Seuraamme, miten hän reagoi tämän päivän [maanantain] ja huomisen [tiistain] harjoituksiin, mutta uskoisin että hän on valmis, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson valottaa loimaalaisten sivuilla.

Myös John Williamsonin kuntoutuminen on sujunut hienosti. Hän treenasi jo maanantaina joukkueen kanssa, kuten myös Frank, ja meno näytti paljon vakaammalta kuin muutama viikko sitten. Lappeenrannassa häntä ei kentällä vielä nähdä. Vaikuttaakin siltä, että Bisons saa rivinsä täysilukuisiksi juuri parahiksi ennen pudotuspelejä.