Korisliigan keskiviikkokierroksella saavutettiin merkkipaaluja urakalla.

KTP:n Timo Heinonen pelasi 500. runkosarjaottelunsa ja Vilppaan Eero Lehtinen 300. runkosarjaottelunsa, ja heidän lisäkseen Pyrinnön Antero Lehto rikkoi rajapyykkejä pisteissä, Vilppaan Jukka Kataja syötöissä ja Vilppaan Samu Kaaresvirta onnistuneissa kolmen pisteen heitoissa.

Toista kauttaan KTP:ta edustava 198-senttinen, 32-vuotias veteraanilaituri Timo Heinonen on 11. pääsarjapelaaja kautta aikain, joka on pelannut vähintään 500 runkosarjaottelua.

Jo 15. kauttaan pääsarjassa pelaava Heinonen asteli ensimmäistä kertaa liigakentille 2. helmikuuta 2000 Pussihukkien paidassa HNMKY:n vieraana. Heinonen on tehnyt urallaan runkosarjan aikana 4684 pistettä, ottanut 2016 levypalloa, voittanut kahdesti vuoden puolustajan palkinnon sekä kerran vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnon.

Kaikkien aikojen eniten runkosarjaotteluita Korisliigassa ovat pelanneet Jarkko Tuomala (20 kautta/623 ottelua), Kari-Pekka Klinga (19/586), Pertti Marttila (21/575), Gerald Lee senior (19/571) sekä Sami Lehtoranta (18/561).

Peräti kolme Salon Vilppaan pelaajaa juhli tasalukujen täyttymistä keskiviikon KTP-voitossa. Kahdeksatta kauttaan pääsarjaa pelaava ToPo-kasvatti Eero Lehtinen pelasi keskiviikkona 300. runkosarjaottelunsa. Lehtinen pelasi ensimmäisen pääsarjaottelunsa 8. lokakuuta 2003 PuHun riveissä Kouvoja vastaan, ja hän on uransa aikana upottanut runkosarjassa 2162 pistettä ja hakenut 1044 levypalloa.

Jukka Kataja saavutti puolestaan 800 syötön rajan 15. pelaajana kautta aikain. FoKoPon kasvatti on jakanut nyt uransa runkosarjaotteluissa tasan 800 syöttöä. Kataja pelaa 12. kauttaan pääsarjassa, on pelannut urallaan 345 runkosarjaottelua ja jakanut yhden ottelun ennätyksenään yhdeksän syöttöä.

Samu Kaaresvirta onnistui puolestaan runkosarjauransa 800. kerran kolmen pisteen heitossa. Kaikkien aikojen onnistuneiden runkosarjakolmosten vertailussa vain kuusi pelaajaa ovat Kaaresvirran edellä. Kaaresvirta upotti ensimmäisen kolmosensa runkosarjassa 16. lokakuuta 1999 turkulaisen Piiloset Basketin paidassa, ja hän on heittänyt 2182 kolmosestaan 800 koriin (36,7%).

Sensaatiokautta Tampereen Pyrinnössä pelaava Antero Lehto ylitti 5000 runkosarjapisteen rajan 39. pelaajana kautta aikain.

185-senttinen, keskiviikkona 30-vuotispäiviään viettänyt Lehto on pelaamassaan 486 runkosarjaottelussa pussittanut nyt kaikkiaan 5008 pistettä. Lehto on voittanut urallaan yhden Korisliigan vuoden puolustajan tittelin sekä kaksi Suomen mestaruutta.