Kouvot kohtaa seuraavaksi perjantaina vieraskentällä Lappeenrannan Namikan jonka pelit päättyvät tällä kertaa runkosarjan 11. sijaan.

Vaikka seuran kulisseissa painitaan taloushuolien kanssa, on ainakin joukkue osoittanut kuuluvansa edelleen korkeimmalle sarjatasolle. Kouvojen osalta runkosarjan kahdella viimeisellä ottelulla on valtava merkitys, sillä se taistelee sijalla kahdeksan edelleen pääsystä kauden 2013-2014 päättäviin pudotuspeleihin.

Ottelu on hieman erityislaatuinen Kouvojen Matt Gibsonille, joka vielä viime kaudella pelasi Namikan riveissä.

– Olen tietysti tyytyväinen, kun saan mahdollisuuden pelata nykyisen joukkueeni kanssa Namikan kannattajien edessä ja näen jälleen silloin valmentamani nuoret pelaajat sekä ihmiset joita pidän edelleen ystävinäni. En ota turhaan mitään ylimääräisiä paineita pelatessani entistä seuraani vastaan entisessä kotisalissani. Ennemminkin positiivista jännitystä antaa se, että meidän tulee voittaa tulevat pelimme päästäksemme pudotuspeleihin, Gibson kertoo tuntemuksistaan Kouvojen sivuilla.

Gibsonilla on selvä näkemys miten Kouvot hakee pisteet Lappeenrannasta.

– Kaikkein tärkein asia on, että me pelaamme kovalla energiatasolla läpi ottelun. Meidän täytyy lisäksi pystyä pitämään Namikan ulkomaalaisvahvistukset alle pistekeskiarvonsa, Gibson korostaa.