Biisonien viimeinen runkosarjan kotipeli sai mieluisan päätöksen, kun Bisons kellisti Karhun viidellä pisteellä. Varsinaista panosta ottelussa ei ollut, sillä kumpikin oli jo varmistanut runkosarjasijoituksensa, Bisons on toinen ja Karhu viides.

John Williamson (11/11/3/1r/1t) palasi pitkältä sairauslomaltaan. Hän uhkui peli-intoa ja hurmasi suorituksillaan. Williamson oli syystäkin tyytyväinen. Mies palasi ryminällä jättäen sairastuvan taakseen.

– Tuntuu hyvältä. Olen vähän väsynyt, enkä tunne jalkojani, hän nauratti lehdistöä pelin jälkeen.

Williamson kertoi, että on toipunut loukkaantumisestaan täysin, mutta pelin kanssa on vielä tehtävää.

– Koriksen suhteen en ole vielä sataprosenttisessa iskussa. Missasin noin 30 layupia, kuten näitte, hän jatkoi Bisonsin sivujen mukaan.

Suurin syy Biisonien voittoon selviää tarkastelemalla menetyslukemia. Loimaalaispuolustus pakotti Karhun yhteensä 24 menetykseen. Kotijoukkueelle menetyksiä kirjattiin vain yhdeksän kappaletta. Bisons riisti 10 kertaa.

– Olimme valmiita puolustuspäässä, Greg Gibson totesi tyytyväisenä.

Biisonien puolivälierävastus ei ole vielä selvillä. Valmennusjohto on ollut tyytyväinen siihen, että runkosarjan loppu voidaan käyttää pudotuspeleihin valmistautumiseen.

– Meillä oli kolme todella intensiivistä harjoituspäivää ennen peliä. Nyt voimme katsella peliämme videolta ja yrittää oppia virheistämme. Pidämme maanantaina ja tiistaina kovat harjoitukset ja keskiviikkona on taas tärkeä peli, Gibson suunnitteli tulevaa.