Gerald Lee jr.:n CSU Asesoft Ploiesti nousi erinomaisen kolmannen jakson turvin Rovinarin ohi Romanian liigan puolivälierien toisessa osaottelussa ja kuittasi 86–77 (34–38)-voittonsa myötä välieräpaikan yhden voiton päähän. Joonas Cavénin CB Prat Joventut karahti puolestaan Espanjan Adecco Platan toisessa puolivälieräottelussa Larreaa vastaan.

Romanian liigan puolivälierien avausottelun murskatappiostaan sisuuntunut Rovinari dominoi ensimmäistä puoliaikaa toisessa osaottelussa Ploiestia vastaan, mutta kelkka kääntyi kolmannella jaksolla, jonka ennakkosuosikki Ploiesti vei nimiinsä 30–16.

Lee jr kirjautti 25 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kaksi riistoa.

Espanjan Adecco Plata -liigan toisessa puolivälieräottelussa Cavén kuului CB Prat Joventutin aloitusviisikkoon ja keräsi 20 minuutissa kolme pistettä ja neljä levypalloa vierasottelussa Larreaa vastaan.

Larrea nappasi ottelusta 59–56 (35–26)-voiton, joka merkitsi puolivälieräsarjan venymistä ratkaisevaan kolmanteen osaotteluun.