Mikko Koiviston urakka turkkilaisessa Royal Hali Gaziantepissä päättyi tiistaina, kun joukkue pelasi kauden viimeisen runkosarjan ottelunsa. Gaziantepin kohtaloksi jäi jäädä niukasti jatkopelien ulkopuolelle.

Gaziantep jäi runkosarjassa lopulta kymmenenneksi, mutta taisteli paikasta kahdeksan parhaan joukkoon aivan viimeisille kierroksille saakka. Lopulta EuroChallengessa pronssia voittanut joukkue jäi nuolemaan näppejään.

– Kyllä se sikäli harmitti, että se jäi niin pienestä kiinni. Meillä oli paria peliä jotka meidän olisi pitänyt voittaa, mutta hävisimme parilla pisteellä, joten siinä mielessä se kyllä harmitti. Mutta kun kuunteli seura- ja valmennusjohtoa, niin kyllä kausi oli lopulta kuitenkin ihan ok. Heillä oli alkukausi niin huono, että jopa putoaminen näytti mahdolliselta, mutta saimme sen lopulta käännettyä ympäri ja taistelimme lopulta jopa pudotuspelipaikasta, helmikuussa joukkueen mukaan liittynyt Koivisto kertaa SuomiKoris-sivustolle.

Koiviston omat tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki, mutta luonnollisesti isommat kentät Euroopassa kiinnostavat.

– Jatkosta en osaa vielä mitään ja sitä ruvetaan kartoittamaan mahdollisimman pian. Toivottavasti jatkosuunnitelmat selkiytyisivät mieluiten enemmin kuin myöhemmin. Päätavoite on tietenkin, että ura jatkuisi ulkomailla ja tämä parikuukautinen olisi avannut hieman uusia ovia.

Koiviston entinen seura Bisons taistelee tiukasti kolmannesta peräkkäisesti mestaruudesta. ”La Bomba” aikoo nauttia jäljellä olevista peleistä rennosti.

– Tietenkin seuraan Bisonsin pelejä tiiviisti ja olen mukana, mutta muuten pidän itse nyt pientä taukoa, sillä se tulee tarpeeseen. Sitten alkavatkin jo maajoukkuekuviot kesällä, Koivisto kertoo lähiajan suunnitelmansa.

Salttu Forsström