Joonas Cavénin CB Prat kiipesi voiton päähän finaalipaikasta Espanjan Adecco Plata -liigassa nujerrettuaan Caceresin peräti kolmen jatkoajan maraton-ottelun jälkeen pistein 107–102. Cavén viilsi voittajille 13 pistettä. Shawn Huffin Ludwigsburg aloitti pudotuspelinsä Saksan Bundesliigassa tappiolla.

CB Prat Joventutin sankarina juhlittiin Alberto Abaldea, joka tasoitti ottelun kolmosellaan toisen jatkoajan lopussa numeroihin 96–96 ja katkaisi Caceresin selkärangan kolmannen jatkoajan viime hetkillä kolmosella, joka vei CB Pratin kuuden pisteen johtoon.

CB Pratin parhaimmistoon kuului Susijengin nuoreen kaartiin kuuluva 211-senttinen, 21-vuotias Joonas Cavén, joka urakoi 32 minuutissa 13 pistettä, viisi levypalloa ja yhden blokin.

CB Prat johtaa välieräsarjaa otteluvoitoin 2-1 ja pelaa sunnuntaina paikasta Espanjan Adecco Platan finaaleissa.

Saksassa Bundesliigan runkosarjan voittaja Bayern München oli liian kova pala purtavaksi haastajana puolivälieriin lähteneelle Shawn Huffin Ludwigsburgille.

München puristi Ludwigsburgin 32 prosentin pelitilanneheittojen onnistumistarkkuuteen ja vei levypallot 47-27 matkallaan 101-57 (51-29)-murskavoittoon. Huff keräsi 23 minuutissa joukkueelleen viisi pistettä ja viisi levypalloa.