Päävalmentaja Ilkka Palviainen jatkaa Namika Lahden peräsimessä vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Joensuusta kotoisin oleva päävalmentaja on ollut osana Namikan valmennusta jo pitkään ja oli mukana voittamassa vuoden 2009 Suomen mestaruutta apuvalmentajan roolissa.

Viimeiset kaksi kautta joukkueen päävalmentajana toiminut Palviainen luotsasi Namikan kuluneella kaudella Korisliigassa sijalle 8. ja siten pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009.

Pelaajiston osalta Namika kiinnitti ensimmäisinä kaksi tärkeää runkopelaajaa, kun hyvää vauhtia jalkavammastaan kuntoutuva takamies Ilkka Vuori (181cm, 28v) ja toissa syksynä Lahteen palannut Vesa Heinonen (194cm, 23v) jatkavat Lahdessa vuoden kestävillä sopimuksilla.

Päättyneellä kaudella Vuori loukkaantui kauden alla viimeisessä harjoitusottelussa ja oli sen myötä sivussa koko kauden opiskeluihinsa ja kuntoutumiseen keskittyen. Leikkauksen jälkeen toipuminen on kuitenkin edennyt erinomaisesti ja Namikan mestaruuden takuumies keväältä 2009 on jälleen vahvana osana joukkueen runkoa. Namikan oma kasvatti Vuori aloitti pääsarjauransa jo kaudella 2003-2004 ja palkittiin kauden 2006-2007 päätteeksi Korisliigan vuoden puolustuspelaajana.

Vuoren tavoin Namikan oman juniorituotannon tuotteisiin lukeutuva Vesa Heinonen pelasi päättyneellä kaudella 47 ottelua. Vuoren poissaolon myötä takamiehen tontille istutettu laitapelaaja kirjautti tehoikseen kauden aikana 4.4 pistettä, 2.3 levypalloa sekä 1.5 syöttöä ottelua kohden. Toissa kaudella 2012-2013 Heinonen valittiin Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi.