KTP-Basket aloitti sopimusneuvottelut pelaajistonsa kanssa välittömästi kauden päätyttyä ja ensimmäinen jatkosopimus on valmis. KTP on tehnyt Aleksi Akpason, 21, kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Päättynyt kausi oli 192-senttiselle NKL-Panttereiden kasvatille kolmas pääsarjatasolla ja ensimmäinen KTP:n riveissä. Pomppukone vakuutti kotkalaiskatsojat heti ensipeleistä lähtien kovalla asenteellaan, tiukalla puolustuksellaan ja näyttävillä donkeillaan. KTP:n uusi päävalmentaja Anton Mirolybov on mielissään jatkosopimuksesta.

– Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen, että Aleksin tapainen pelaaja jatkaa joukkueessa. Se tuo myös hyvää jatkumoa KTP:n jutulle. Aleksi osoitti varsinkin välierissä hyvää luonnetta ja uskon hänestä olevan paljon apua ensi kaudella, Mirolybov toteaa KTP:n tiedotteessa.

KTP:lla on Akpason lisäksi ensi kautta koskevat sopimukset Jukka Matisen, Michael Poundsin ja Joonas Lehtorannan kanssa.

Neuvottelut jatkuvat koko suomalaisosaston kanssa.