Namika Lahden varapuheenjohtaja Risto Virtanen on tyytyväinen siitä, että joukkueen kasaamisessa päästiin Ilkka Vuoren ja Vesa Heinosen myötä hyvin liikkeelle.

– Ollaan aika paljon aikaisemmassa kuin viime vuonna, se on positiivinen merkki. Näistä herroista oli luontaista aloittaa, sillä lajissa kuin lajissa kovimmalla asenteella ja työmoraalilla varustetut urheilijat pääsevät myös parhaisiin tuloksiin, Virtanen toteaa Namikan sivuilla.

Virtasen mukaan seuralla on neuvotteluyhteys kaikkiin päättyneen kauden joukkueen pelaajiin, pois lukien uransa lopettamisesta ilmoittanut Valtteri Mäkäläinen. Erityisen kiinnostuneita ollaan amerikkalaiskolmikosta Robert Arnold, Storm Warren ja Dan Oppland.

– He olivat paitsi hyviä pelaajia, niin myös hyviä ihmisiä, joiden kanssa oli helppo toimia. Tarjoukset lähetetään ja katsotaan saataisiinko heistä joku jatkamaan myös ensi kaudella, Virtanen puntaroi.

Sopimusneuvotteluissa ollaan pitkällä ainakin neljän pelaajan kanssa. Virtasen mukaan pelaajabudjetti on ensi kaudella säilymässä 180 000 euron paikkeilla.

– On vain muutamasta pienestä seikasta kiinni, että olisi jo allekirjoituksia paperissa. Joukossa on sekä viime kaudella Namikassa pelanneita että ulkopuolelta tulevia. Talouden ehdoilla yhä mennään, mutta tietenkin meidän isona tavoitteena on rakentaa joukkue, joka pääsee pudotuspeleihin ja viihdyttää yleisöä.

– Nyt näyttää siltä, että ensi viikolla voisi jo olla lisää sopimusuutisia. Samalla päästään sitten myös finaalijoukkueissa pelaavien pelaajien kanssa neuvottelemaan.