Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä nähtiin erikoinen tilanne, kun Ludwigsburg ja Bayern München kohtasivat. Shawn Huffin Ludwigsburg teki loppuhetkien tuomarivirheestä protestin, joka johti lopulta ottelun uusintaan.

Ludwigsburgin ja Bayern Münchenin ottelua oli jäljellä noin puolitoista minuuttia ja joukkueiden eroa oli Bayern Münchenin hyväksi kaksi pistettä 73-71. Erotuomari näytti, että Bayern Münchenin Bryce Taylor olisi rikkonut tilanteessa Michael Stocktonia. Stockton asettui vapaaheittoviivalle ja ehti heittää ensimmäisen heiton sisään. Bayern Münchenin päävalmentaja Svetislav Pesic ja takamies Heiko Schaffartzik valittivat kuitenkin tilanteessa, sillä heidän mielestään Stockton ei olisi ollut rikottu pelaaja. Lopulta tuomarit käänsivät tuomion siten, että vapaaheitto mitätöitiin ja Bayern München sai pallon. Lopulta Bayern München voitti ottelun 82-75.

Ludwigsburg teki asiasta protestin ja se meni läpi. Näin Huffin ja joukkueen kausi jatkuu, kun neljäs ottelu uusitaan keskiviikkona. Bayern München johtaa ottelusarjaa 2-1.