Tapiolan Hongan Korisliigajoukkueen runko vahvistui perjantaina, kun Honka ja Tero Laitinen solmivat kaksi seuraavaa pelikautta kattavan sopimuksen. 27-vuotias Laitinen aloittaa neljännen kautensa Tapiolan Hongassa.

201-senttinen sisäpelaaja on kuulunut Hongan runkopelaajiin kolmen kauden ajan ja oli mukana nostamassa Honkaa takaisin Korisliigaan kauden 2012-2013 päätteeksi. Viime kaudella Laitinen toi penkiltä fyysisyyttä ja kovuutta Hongan peliin, viimeistellen ohessa 3,1 pistettä ja 2,0 levypalloa ottelua kohden. 310 Korisliigaottelua urallaan pelannut Laitinen on tinkimätön taistelija, joka tekee kentällä paljon pieniä asioita, joita tilastoista ei näy. Laitisen puolustus sytytti viime kaudella useaan otteeseen Hongan joukkueen ja kotiyleisön.

Hongalla on ensi kaudeksi sopimukset Joni Herralan, Okko Järven, Villematti Kopion, Henri Niemistön, Tero Laitisen ja Anton Odabasin kanssa.