KTP teki ensimmäisen jenkkikiinnityksensä, kun se palkkasi ensi kaudeksi riveihinsä LaMonte Ulmerin. Hän on tuttu mies suomalaisille, sillä Ulmer pelasi Pyrinnössä kaudella 2012-13.

KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström on tyytyväinen saadessaan atleettisen laiturin joukkueeseen.

– Tähän valintaan oli kaksi painavaa syytä. Ensinnäkin halusimme yhden tai kaksi ennestään tuttua pelaajaa. Toiseksi, meiltä puuttui viime kaudella Barrettin loukkaantumisen jälkeen korille pyrkivä laituri. Urheilullinen Ulmer osaa niin halutessaan myös puolustaa ja hän on ennen kaikkea joukkuepelaaja, Lindström toteaa KTP:n sivuilla.

Samoilla linjoilla on myös KTP-Basketin päävalmentaja Anton Mirolybov.

– LaMonte on tuttu pelaaja meille ja hänelle myös Suomi on tuttu. Hänellä on kokemusta EuroChallengista Pyrinnön ajoilta ja pelasi hyvän kauden Romaniassa viime kaudella. Hän tuo joukkueesemme aggressiivisuutta molempiin päihin kenttää ja täydentää joukkuettamme erinomaisesti. Olen erittäin iloinen että pystyimme tässä vaiheessa saamaan LaMonten joukkueeseen.

KTP hakee Atlantin takaa vielä pelintekijää ja sentteriä. Päävalmentaja Anton Mirolybov on parhaillaan Las Vegasissa kartoittamassa pelaajamarkkinoita.