Lakers-tähti tyytyväinen joukkueensa näkemään vaivaan

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Lakersin valmentaja Mitch Kupchak ei saanut houkuteltua vapaiden markkinoiden kahta suurinta tähteä LeBron Jamesia eikä Carmelo Anthonyä joukkueeseensa tänä kesänä. Lakersillä ei ollut myöskään mahdollisuutta hankkia Kevin Lovea, kun miehen seura Minnesota Timberwolves ei olisi hyötynyt vaihtokaupasta. Kupchak onnistui kuitenkin kasaamaan joukkueen muista kokeneista pelaajista. Lakers hankki Jeremy Linin, Carlos Boozerin ja Ed Davisin sekä jatkoi sopimuksia muun muassa Nick Youngin ja Jordan Hillin kanssa. Joukkue draftasi myös kesällä ensimmäisellä kierroksella Julius Randlen numerolla 7.

Mitään suurta sensaatiota Lakers ei ole onnistunut siirtomarkkinoilla tekemään, mutta joukkueen suurin tähti Kobe Bryant on tyytyväinen oman joukkueensa vaivannäköön, vaikka Anthony ei liittynyt joukkueeseen ja Pau Gasol siirtyi Lakersistä Chicago Bullsin riveihin. Bryant oli kertonut omien sanojensa mukaan sadan prosentin rehellisyydellä ESPN.comin toimittajalle Ramona Shelburnelle olevansa iloinen Lakersin ponnisteluyrityksiin siirtomarkkinoilla.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.