19-vuotias Marcel Moore aloittaa Korisliiga-uransa Joensuussa. Helsinkiläisen Warriorsin kasvatin ja 200-senttisen laiturin kanssa tehty sopimus on yksivuotinen.

Moore kuului reilu viikko sitten päättyneissä 20-vuotiaiden B-divisioonan EM-kisoissa Suomen avainpelaajiin. Hän oli joukkueen toiseksi paras sekä pisteissä että levypalloissa keskiarvoillaan 11,8 ja 5,0. Yhteispistemääränsä (94) oli joukkueen paras. Kahden pisteen heitot osuivat 47- ja kolmen pisteen heitot 37-prosenttisesti. Peliaikaa kirjautui kahdeksassa ottelussa keskimäärin 23 minuuttia.

Kauden 2013-14 Moore vietti USA:n Floridassa, jossa opiskeli ja pelasi Victory Rock Prep -koulussa (High School). Hän missasi kauden 43 ottelusta kymmenkunta loukkaantumisen vuoksi.

Mooren juniorivuosien meriitteihin Suomessa kuuluvat mm. A-poikien SM-sarjan pistekuninkuus kaudella 2012-13 muhkealla 30,5:n keskiarvolla sekä samalla kaudella nakuteltu yhden ottelun piste-ennätys, peräti 71.

Moore on Kataja Basketin yhdeksäs sopimuspelaaja kaudelle 2014-15. Muut ovat Robert Arnold (USA), Petri Virtanen, Teemu Rannikko, Kalle Naapi, Marius van Andringa, Tommi Huolila, Jesse Niemi ja Nicolai Hvidberg (DEN). Valmennuksesta vastaavat Pekka Salminen ja Tuomas Oja.