USA:n Blake Griffin ilmoitti jo aiemmin jättävänsä tulevat koripallon MM-kisat väliin ja hän on nyt saanut seuraa Kevin Lovesta. Rinkiin on kuitenkin nostettu mukaan myös uusia pelaajia.

Love oli voittamassa USA:n paidassa olympiakultaa vuonna 2012 ja MM-kultaa 2010, mutta jättää nyt kisat väliin epäselvän seuratilanteensa takia. Love on ollut kesän yksi kovimmista siirtonimistä ja hänen ensi kauden seuransa on vielä auki eikä hän halua riskeerata tilannettaan osallistumalla MM-valmistautumiseen.

USA:n rosteria on kuitenkin täydennetty, kun Atlanta Hawksin Paul Millsap on liittynyt mukaan joukkueeseen ja samaten Washington Wizardsin John Wall taistelee paikasta kisajoukkueessa.

USA:n MM-ehdokkaat:
Bradley Beal (Washington Wizards); DeMarcus Cousins (Sacramento Kings); Stephen Curry (Golden State Warriors); Anthony Davis (New Orleans Pelicans); DeMar DeRozan (Toronto Raptors); Andre Drummond (Detroit Pistons); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Kenneth Faried (Denver Nuggets); Paul George (Indiana Pacers); James Harden (Houston Rockets); Gordon Hayward (Utah Jazz); Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers); Kyle Korver (Atlanta Hawks); Damian Lillard (Portland Trail Blazers); Chandler Parsons (Dallas Mavericks); Derrick Rose (Chicago Bulls); Klay Thompson (Golden State Warriors); John Wall (Washington Wizards) ja Paul Millsap (Atlanta Hawks)