Kauhajoen Karhu on vahvistanut Korisliigassa pelaavaa joukkuetta, solmimalla yhden vuoden sopimuksen Jimi Koskisen kanssa.

Koskinen on Namika Lahden kasvatti ja on saavuttanut Korisliigan mestaruuden kaudella 2008-2009. Viime kaudella 195-senttinen ja 95-kiloinen laituri pelasi 36 ottelussa 1,1 pisteen ja 0,7 levypallon keskiarvoilla. Peliaikaa kertyi runsaat seitsemän minuuttia per ottelu.

– Jimi on minulle tuttu pelaaja monen vuoden ajalta. Jimi ei ole vielä kauhean paljon päässyt näyttämään tasoaan Korisliigassa. Saamme tunnollisen harjoittelijan, minulle tutun pelaajan ja lisävahvistusta kolmos- ja nelospaikalle. Etenkin korin alle olemme apuja etsineet ja Jimi auttaa ainakin hiukan siinä asiassa. Odotan, että Jimi ottaa harppauksen seuraavalle tasolle täällä Kauhajoella, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen valottaa Karhun sivuilla.