Tapiolan Honka teki sopimuksen Bisonsissa viime kaudella pelanneen Ike Udanohin kanssa. Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalon mukaan Udanoh on tärkeä palanen joukkueen kokoonpanoon.

– Viime kauden aikana Ike teki valtavan vaikutuksen Bisonsien valmentajiin Greg Gibsoniin ja Joonas Iisaloon työmoraalillaan, asenteellaan ja taidoillaan. Hän on tinkimätön harjoittelija, juoksee kenttää kuin pieni laituri, puolustaa monipuolisesti ja on yksi sarjan parhaita levypallopelaajia. Käytännössä juuri sellainen pelaaja, jota etsimme, Iisalo kertoo Hongan sivuilla.

– Hänen roolinsa on ankkuroida joukkuepuolustuksemme, voittaa vastustajan isot juoksukilpailussa korilta korille ja tehdä palloskriinejä nopeille pallonkäsittelijöillemme. Uskon, että hän tulee täyttämään roolinsa erinomaisesti. Iken suoritustasoa tulee entisestään nostamaan pelaaminen taitavan, hyvin syöttävän pelinrakentajan kanssa, joka meillä on Manny Ubillassa. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen Iken hankintaan, Iisalo sanoo.