Pyry Rainamaa vahvistaa ensi kauden kattavalla sopimuksella Korikobria.

23-vuotiaalla Rainamaalla alkaa jo kuudes kausi Korisliigassa. Kolme viimeistä kautta, laiturin paikalla viihtyvä Rainamaa on pelannut Uudenkaupungin Korihaiden riveissä. Viime kaudella pelejä kertyi vain 10 sitkeän loukkaantumisen takia, josta seurauksena keväällä hän kävi läpi leikkausoperaation. Kausi 12-13 on ollut Porvoon Tarmon kasvatin tehokkain, kun Korisliigan 44 ottelussa keskimäärin 23 minuutin peliajalla syntyi tilastot 7,8p/3,3l/1,5s ottelua kohden. Rainamaalla on tilillään Korisliigan sekä Suomen cupin hopeaa ToPon riveistä sekä kaksi A-junnujen SM-hopeaa, joista toinen PuHussa.

Korikobrilla on aikaisemmat sopimukset Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Juho Nenosen, Jussi Turjan, Givi Bakradzen, DJ Richardsonin, Paul Carterin ja Stephen Lumpkinsin kanssa.

Joukkuetta valmentavat Nenad Stefanovic ja Derrick Crayton.