Dominikaaninen tasavalta avasi voittotilinsä, kun se voitti Uuden-Seelannin 76-63 (34-27).

Uusi-Seelanti aloitti ensimmäisen neljänneksen vahvemmin ja erityisesti Tom Abercombie oli vireessä viimeistellen Uuden-Seelannin 14 pisteestä 13. Hiljalleen Dominikaaninen tasavalta pääsi peliin kuitenkin paremmin sisään mukaan. Ensimmäinen jakso kirjautettiin Uudelle Seelannille kuitenkin 16-14.

Toiselle neljännekselle Dominikaaninen tasavalta tuli vahvemmin ja repäisi 13-0 putken nostaen itsensä johtoon. Francisco Garcia iski neljänneksellä yhdeksän pistettä ja johdatti Dominikaanisen 34-27-taukojohtoon.

Kolmas neljännes eteni vauhdikkaasti päästä päähän. Ensimmäisen puoliajan pimennossa ollut Uuden-Seelannin harjoitusotteluiden paras pistemies Kirk Penney alkoi löytää heittojaan ja pussitti 10 pistettä. Dominikaanisilta Garcia heitti kolme kolmosta sisään kovalla prosentilla ja piti Dominikaanisen tasavallan pisteen johdossa.

Päätösneljänneksellä Dominikaaninen tasavalta pystyi pitämään Uuden-Seelannin takanaan Garcian johdolla ja vei ottelun lopulta nimiinsä. Garcia pussitti ottelussa peräti pistettä 31.

Uusi-Seelanti on hävinnyt nyt molemmat ottelunsa, kun se lauantaina taipui Turkille. Dominikaaninen tasavalta sen sijaan kuittasi näin lauantaisen Ukraina-tappionsa.