Namika Lahden toisena amerikkalaisvahvistuksena saapuu 193-senttinen takamies/laituri Cameron Bennerman. Namika on kokeneelle 30-vuotiaalle pelaajalle viides seura Euroopassa, sillä Bennermanilla on aiempaa kokemusta Puolasta, Turkista ja Bulgariasta.

Hyvänä donkkaajana tunnettu Bennerman on toistaiseksi parhaiten menestynyt kaudella 2011-2012 puolalaisen Energa Czarnin riveissä, jossa tuloksena oli pronssimitali ja osallistuminen liigan All-Star -otteluun. Tilastoiksi muodostuivat 14.5 pistettä, 3.0 levypalloa ja 1.4 syöttöä per ottelu.

Seuraavalla kaudella 2012-2013 Bennerman edusti 15 ottelun verran turkkilaista Hacepettea (keskiarvot 11.2 pistettä, 3.5 levypalloa ja 2.1 syöttöä) ja neljässä ottelussa puolalaista AZS Koszalinia. Viime syksynä matka jatkui Yhdysvaltojen D-liigaan Austin Torosiin ja myöhemmin kaudella Bulgarian pääsarjan Rilskiin, jossa tilille kirjattiin kuitenkin polvivammasta johtuen vain yksi ottelu.

Bennermanin pelaajasopimuksessa on kolmen viikon koeaika.