Susijengi kärsi tappion alkulohkon kolmannessa ottelussa Dominikaaniselle tasavallalle lukemin 68-74.

Ottelu alkoi varsin tasaisesti ja 1. neljännes päättyi lukemiin 15-16 Dominikaaniselle tasavallalle. Karibialaisilla oli hyvä heittopäivä ja he heittivät peräti kolme kolmosta ensimmäisten minuuttien aikana sisään. Suomen heittopeli taas oli huonoa alusta alkaen ja peli-ilme heikkeni toisella neljänneksellä, jonka vuoksi puoliajalle siirryttiin lukemissa 32-41 Susijengin takaa-ajoasemassa.

Ero ei kolmannella jaksolla kaventunut, vaikka Petteri Koponen yrittikin ottaa Susijengiä reppuselkäänsä koreillaan ja syötöillään. Suomen puolustus taas oli läpi ottelun helisemässä vastustajan tähtipelaajan Francesco Garcian kanssa. Garcia teki ottelussa 16 pistettä. Päätösneljännekselle lähdettiin tilanteesta 50-60.

Viimeisellä neljänneksellä Suomi syttyi vielä kunnon taisteluun. Kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan ottelu päättyi lukemiin 68-74. Suomen paras pelaaja ottelussa oli Petteri Koponen, joka teki 23 pistettä.