Turkkia vastaan viisi kolmen pisteen heittoa pussin pohjalle upottanut Sasu Salin ei juuri repinyt riemua omasta pelistään, kun samaan aikaan Susijengi koki kirvelevän tappion.

Salin heitti sisään viisi kolmosta ottelussa ja oli yksi Susijengin sytyttäjistä. Lopulta Suomi joutui kuitenkin pettymään Turkin viedessä tärkeän voiton jatkoajalla.

– Heitto alkoi upota, mutta joukkueena hävitään ja joukkueena voitetaan. Vaikka itse saa onnistumisia ja se on pelin sisällä ihan jees, mutta kun peli loppuu, niin ei se paljon lämmitä, Salin harmitteli pelin jälkeen.

Susijengi pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliskon ja johti tauolla 14 pisteellä. Toiselle puoliajalle Turkki nousi kuitenkin viime sekunneilla rinnalle ja lopulta jatkoajalla ohi.

– Turkki alkoi pelata kolmannella jaksolla aggressiivisemmin. Siinä oli varmasti se käännekohta. Jatkoaika oli sitten ihan kumman tahansa peli. Siinä ei muutama heitto mennyt ja siihen se kaatui loppupeleissä.

Suomelta löytyi ottelussa useita onnistujia ja erityisesti penkiltä peliin tulleet Matti Nuutinen, Tuukka Kotti ja Mikko Koivisto pelasivat erinomaisen ottelun.

– Nuutinen oli aivan loistava ja samaten ”Koivari” (Koivisto) heitti hyvin. Jokainen näytti hyvän peli-ilmeen tänään ja jokainen halusi voittaa. Ei se ollut siitä kiinni, Salin pohti.

Salttu Forsström