Koripallon MM-kisojen puolivälieräjoukkueet ovat nyt selvillä, kun viimeiset neljännesvälierät pelattiin sunnuntai-iltana.

Suomen niukasti kukistanut Uusi-Seelanti piti Liettuaa tiukoilla, mutta ei pystynyt lopulta yllättämään Liettuaa, vaikka vei avausneljänneksen jälkeen loput jaksot nimiinsä. Liettua eteni näin 76-71-voitolla jatkoon. Ottelun paras pistemies oli Uuden-Seelannin Corey Webster 26 pisteellä.

Toinen Suomen lohkosta jatkoon edennyt joukkue Turkki sen sijaan raivasi tiensä kahdeksan parhaan joukkoon dramaattisten vaiheiden jälkeen. Se voitti Australian 65-64 Emir Preldzicin viimeisten sekunnin kolmosen upottua sisään. Sinan Güler sekä Preldzic olivat ottelun parhaat pistemiehet 16 pisteellä.

Serbia ei antanut Kreikalle mitään mahdollisuuksia, vaan otti selvän 90-72-voiton Bogdan Bogdanovicin pommittaessa 21 pistettä.

Viimeisessä neljännesvälierässä Etelä-Amerikan joukkueet Brasilia ja Argentiina selvittivät välejään ja Brasilia oli kovan heittopelinsä ansiosta parempi 85-65. Raulzinho Neto oli Brasilian ykköstykki 21 pisteellä.

Puolivälierät alkavat tiistaina. Turkki kohtaa Liettuan ja USA saa vastaansa Slovenian. Keskiviikon otteluissa Serbia kohtaa Brasilian ja Espanja Ranskan.