Sentterin ja ison laiturin tontilla viihtyvä 27-vuotias Ryan Wright on tehnyt Namika Lahden kanssa vuoden sopimuksen. Kanadalainen siirtyy Namikaan Turkin kakkosliigan Gelisim Kolejin joukkueesta.

Aiempaa kokemusta 206-senttiseltä Wrightilta löytyy mm. Puolasta, Ukrainasta, Venezuelasta, Kiinasta, Taiwanista ja Etelä-Koreasta.

Aiemmin Namikaan siirtyneen Cameron Bennermanin tapaan Wright tunnetaan näyttävänä ja yleisöä viihdyttävänä donkkaajana. Viime kaudella Turkissa pelatuissa 34 ottelussa aloitusviisikossa esiintynyt Wright tehtaili keskimäärin 12.8 pistettä ja 7.4 levypalloa per ottelu.

Kaudella 2011-2012 Wright pelasi Ukrainan Superliigaa 12 ottelua 6.1 pisteen ja 4.9 levypallon keskiarvoin, mutta siirtyi kesken kauden Meksikoon, jossa tilastoiksi kertyi 10 ottelussa 13.8 pistettä ja 6.5 levypalloa ottelua kohden. Kauden päätteeksi tie vei vielä Taiwaniin, jossa Ryan voitti korikuninkuuden 19.3 pisteen keskiarvolla ja tuli levypallotilaston toiseksi poimien 12.9 irtopalloa.

Wrightin pelaajasopimuksessa on kolmen viikon koeaika. Hän pelannee ensimmäiset harjoitusottelunsa tulevana viikonloppuna Tallinnan turnauksessa.